Architectuuroplossingen | Software voor architecten | Autodesk (2024)

Maak uw beste gebouwontwerpen met Autodesk

  1. Verkennen
  2. Samenwerking
  3. Analyse
  4. Automatisering
  5. Documentatie

Geïntegreerde ontwerpworkflows (video: 1:41 min.)

Verbeter de ontwerpkwaliteit en ontdek nieuwe mogelijkheden

Ontwerp met vertrouwen met tools voor vloeiend conceptueel ontwerp, zoalsFormItPro en Generative Design in Revit, zodat u kunt overstappen op BIM-workflows om gedetailleerde ontwerpwerkzaamheden te voltooien. Verken en verfijn ontwerpen in Revit met geïntegreerde mogelijkheden voor samenwerking, analyse, automatisering en documentatie.

Revit-worksharing in de cloud (video: 2:15 min.)

Teams, processen en gegevens met elkaar verbinden

Wanneer u mensen, workflows en inzichten in de cloud met elkaar verbindt, kunt u in real time samenwerken, projectgegevens gebruiken om weloverwogen beslissingen te nemen en teams op één lijn krijgen.

Versoepel uw samenwerking met verbeterde projectcoördinatie, prestaties en gestroomlijnde gegevensuitwisseling voor meer kwaliteit en beter uit te voeren ontwerpen

Architectuuranalyse (video: 14 sec.)

Ontwerpkwaliteit verbeteren

Overtref de verwachtingen van klanten met ontwerp- en analysesoftware waarmee u uw creativiteit en probleemoplossende vaardigheden kunt inzetten.

Creëer en verken ontwerpideeën met behulp van conceptuele en computationele tools die u inzicht geven in de ontwerpafwegingen, voor betere besluitvorming en duurzamere ontwerpresultaten.

Automatiseren met Dynamo (video: 47 sec.)

De ontwerpprocedure versnellen

Met intelligent, modelgebaseerd ontwerp en procesautomatisering kunt u het aantal tijdrovende taken verminderen dat u moet uitvoeren en u concentreren op de belangrijkste ontwerpuitdagingen.

Automatisering kan u helpen complexe geometrische problemen nauwkeurig en snel op te lossen, zodat u meer tijd overhoudt om uw dienstverlening aan klanten uit te breiden en meer waarde aan projecten kunt toevoegen.

Architectuurdocumentatie (video: 1:01 min.)

Ontwerpintenties efficiënt overbrengen

Verhoog de efficiëntie en nauwkeurigheid van documentproductie met BIM.Verbeteringen in de functies voor planning en aantekeningen in Revit maken het eenvoudiger om uw ontwerpintenties vast te leggen en over te brengen.

Of u nu plattegronden, verhogingen, doorsneden, 3D-weergaven of renderings maakt, Revit kan u helpen uw manier van werken te verbeteren terwijl u aan de documentatiefase van een nieuw project begint.

Ontdek meer

Lees meer overarchitectuuroplossingen.

  • BIM voor architectuur

    Het gebruik van Revit BIM-software kan bijdragen aan de efficiëntie en nauwkeurigheid gedurende de projectlevensduur, van conceptontwerp, visualisatie en analyse tot fabricage en bouw.

  • Generatief ontwerp

    Met de mogelijkheden voor generatief ontwerp kunnen architecten en ontwerpers snel oplossingen evalueren op basis van de doelen die ze definiëren voor de ontwerpuitdagingen die ertoe doen.

  • OpenBIM

    Wij streven ernaar om de tools die u gebruikt interoperabeler te maken voor een soepelere samenwerking, verbonden workflows en een opener ecosysteem van AEC-software.

Architectuuroplossingen | Software voor architecten | Autodesk (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Mr. See Jast

Last Updated:

Views: 5721

Rating: 4.4 / 5 (75 voted)

Reviews: 82% of readers found this page helpful

Author information

Name: Mr. See Jast

Birthday: 1999-07-30

Address: 8409 Megan Mountain, New Mathew, MT 44997-8193

Phone: +5023589614038

Job: Chief Executive

Hobby: Leather crafting, Flag Football, Candle making, Flying, Poi, Gunsmithing, Swimming

Introduction: My name is Mr. See Jast, I am a open, jolly, gorgeous, courageous, inexpensive, friendly, homely person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.